Ce spune Oana Ioniță despre a doua căsătorie. Fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor şi-a refăcut viaţa după ce anul trecut a divorţat

21 05. 2024, 14:06

Oana Ionită a trecut printr-un divorţ dureros. După 10 ani de căsnicie, coregrafa şi tatăl copilului său au decis să se separe. Fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a suferit enorm, dar a găsit în cele din urmă puterea să meargă mai departe. Vedeta şi-a refăcut viaţa şi are multe planuri alături de actualul partener.

Oana Ioniţă a fost prezentă recent la un târg de nunți din Capitală. Dansatoarea a probat câteva rochii de mireasă, iar în cadrul unui interviu a vorbit despre o nouă căsătorie.

„Mi-a ajuns în viață prima căsătorie și sunt ok. Poate că la un moment dat o să mă reorganizez, nu știu când, deocamdată sunt foarte bine”, a spus Oana Ioniță, potrivit Spynews.

Oana Ioniţă iubeşte din nou

Fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” a recunoscut că nu i-a fost deloc uşor să treacă prin toată această perioadă, însă a găsit puterea să depăşească momentele grele. Mai mult, şi-a refăcut viaţa sentimantală.

Vedeta a confirmat că are un nou și iubit, iar bărbatul i-a cunoscut deja pe cei doi copii. Oana Ioniță mai crede în căsătorie și este pregătită să facă din nou pasul cel mare, dacă relația va funcționa așa cum își dorește.

„În momentul de față am o relație, sunt bine și fericită! Dacă nu funcționează, asta este. Dacă va funcționa, mă voi căsători. Nu vreau să mă mai gândesc la perspective, la ce o să se întâmple. Este frumos să îți faci perspective dacă îți propui să faci un copil sau să o iei într-o anumită direcție în viață. Eu am trecut prin asta. Am doi copii frumoși, am o afacere care funcționează, am perspective din punctul ăsta de vedee. Din punct de vedere al relației, eu zic că este important să trăiești clipa, să fii fericit. Eu cred că trebuie să oferi tot ce poți din tine, cât mai mult bine și iubire, iar lucrurile se vor rezolva. Copiii l-au cunoscut pe partenerul meu”, a spus Oana Ioniță pentru Playtech Știri.

 

Sursă foto: social media